Groepslessen bij De Loods

Wil jij graag sporten onder begeleiding voor die extra motivatie? 

Kom dan naar De Loods!


Pump!

Ook al is De Loods 850m2 groot, voor de PUMP! les is maar een kleine ruimte nodig omdat je maar weinig materialen gebruikt. Je hebt namelijk alleen een stang, een matje, gewichtjes en een step nodig. Het voordeel van zo weinig materialen is dat je op een hoog tempo je oefeningen kunt uitvoeren.

Pump in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Bootcamp Binnen

Dezelfde oefeningen als buiten maar dan binnen! Geen regen, geen wind en toch trainen met materialen die je bij bootcamp in de buitenlucht tegenkomt! Dat kan bij De Loods in ons Indoor Bootcamp Circuit!

Bootcamp in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Jam Dance

Loods of Fitness biedt danslessen voor jongeren en volwassenen. Strakke Hip Hop lessen voor kids tot 16 jaar en swingende latin, hiphop, house danslessen voor volwassenen. Een uur dansen in de stijl van aerobic. Dit houdt in dat de muziek een uur lang niet uit gaat en je non stop aan het dansen bent.

Streetdance volwassenen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Small Group Training

De naam zegt het al. Trainen in kleine groepen van maximaal 4 personen. Elke ochtend is er een mogelijkheid onder begeleiding van onze trainer een small group training te krijgen.

Small Group trainingen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Calisthenics

Calisthenics is uitgegroeid tot een verzamelnaam voor alle oefeningen die worden uitgevoerd met het eigen lichaamsgewicht of in combinatie met minimale apparatuur. Het doel van calisthenics is een krachtig en lenig lichaam opbouwen.

Calisthenics in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg