Het team van Loods of Fitness


Wim  

Trainer vechtsport

Wim is oprichter, hoofdcoach, promoter en manager van Loods of Fitness. Hij is al vanaf 1997 actief als trainer in de vechtsport en was daarvoor zelf een wedstrijdvechter

 

In 1999 werd door Wim, Coolgym opgericht. Een kleine dojo achter een huis. Die dojo is inmiddels uitgegroeid tot Loods of Fitness. 

 

Wim geeft bokszaktrainingen, bokslessen en kickboks en Muay Thai lessen. 

Zijn motto 'Je traint hier met elkaar, niet tegen elkaar' beschrijft precies hoe het trainen bij Loods of Fitness is!


Daniel

Trainer Muay Thai

Daniel is onze Muay Thai Master. Hij heeft jarenlange professionele wedstrijd ervaring en heeft daarnaast in een gym in Thailand lesgegeven. Je kan hier in Nederland niet dichter bij de kunst van het Muay Thai komen!

 

Naast de Muay Thai lessen geeft Daniel ook bokszaktrainingen en is hij beschikbaar voor personal training op het gebied van Muay Thai.


Clifton

Personal trainer fitness

Clif is onze Fitness expert, hij loopt al sinds 1996 mee in de Fitness wereld en is niet alleen gediplomeerd Personal trainer maar heeft dus ook een hele bak aan ervaring.

Zijn hulp kan nét het verschil maken waardoor jij weer meer voortgang kan boeken met jouw Fitness goals!

Heb jij vragen over je workout? Of heb je advies nodig over het trainen van bepaalde spiergroepen? Laat het weten aan Clifton, hij helpt je graag!


Luuk

Personal trainer + Trainer van de kidslessen

Luuk heeft de sportacademie afgerond en is zelf een fanatieke kickbokser. Hij geeft de kidslessen op maandagmiddag waar hij de kids niet alleen kickboksen maar ook weerbaarheid en respect leert. Verder kan je Luuk zien rondlopen in de fitness of boksring waar hij doelgerichte maar altijd gezellige (duo) personal training geeft.


Yasin

Trainer Kickboksen

Yasin is onze enthousiaste kickboks trainer. Hij heeft de opleiding sport en bewegen afgerond en is al sinds zijn 13e gepassioneerd bezig met kickboksen. Tijdens Yasin's lessen wordt er op combinaties, technieken en tactieken geoefend zodat jij op de juiste manier voortgang boekt. Daarbij zijn de kickboks lessen op hoog tempo waardoor jij je sportavond optimaal kunt benutten om lekker te zweten!

 

Yasin geeft op dinsdagavond ook de bokszak conditie training.