Nieuw bij Loods of Fitness: Les Mills Virtuele Lessen!

 

We hebben goed nieuws! Vanaf 15 juli kun je bij ons ook meedoen met de superpopulaire Les Mills virtuele lessen. We bieden naast de live lessen in de avond nu ook de mogelijkheid om in de daluren BodyPump of Spinning viritueel te volgen. 

 

Met de virtuele lessen brengen we de toptrainers naar je toe, zodat je kunt trainen op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. 

 

Kom het zelf ervaren! Deze virtuele lessen zijn dé manier om je training een boost te geven. De lessen zijn te vinden op ons virtuele rooster. 

 

Tot snel!


08-05-2024 NIEUWE LOOPBANDEN + shoulder chest machine!

We hebben onze fitness ge-upgrade met 5 gloednieuwe loopbanden en een nieuwe shoulder-chest machine. Klik op deze link om te zien wat er met de nieuwe machine allemaal mogelijk is! Hebben jullie ze al gespot?

NIEUW! Brazilian jiu Jitsu

Goed nieuws! We hebben de BJJ/grappling lessen weer toegevoegd aan ons lesrooster.

 

BJJ is een vechtsport die zich richt op grondgevechten en het gebruik van submissietechnieken om je tegenstander te controleren en te verslaan.  BJJ is uitdagende workout die je kracht, flexibiliteit en conditie verbetert.

 

Keertje proberen? Wees welkom voor een gratis proefles!

 

De trainingen worden verzorgd door zwarte bander Frank Heuberger en zijn elke woensdag van 19:30 tot 20:30 en zaterdag van 12:00 tot 12:30


NIEUWe lessen bij Loods

CYCLE-FUSION, BBB EN YOGA

De afgelopen weken heeft het team van De Loods samen met bouwbedrijven Indoworks, Jan Tel en schilderbedrijf ROMA hard gewerkt aan de verbouwing van onze bovenverdieping. De nieuwe ruimte wordt gebruikt voor onze splinternieuwe lessen!

 

Vanaf januari 2024 staan: Cycle-Fusion (een intensieve spinning workout) Yoga en BBB (Buik Billen Benen) op ons rooster. Benieuwd? Kom gerust een lesje uitproberen!


NIEUW: BenFit Voedingsschema's

 

Wij werken sinds kort samen met BenFit en de reden dat wij voor deze samenwerking hebben gekozen is omdat het BenFit-programma speciaal is ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken; of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is.

 

Wil je hier meer over weten? Kom dan even langs en vraag naar de mogelijkheden.

prijzen zijn exclusief de kosten voor de toegangschip van 15 euro


17 April bij Loods of Fitness: HYROX

Nieuw: HYROX, de wereldwijde fitness race nu ook bij Loods of Fitness!

Maandag 17 april om 19:00 uur starten we met de eerste HYROX les. De les is voor leden maar ook voor niet-leden dus neem (kosteloos) je vrienden/familie en collega's mee!

Lijkt dit je wat? Laat aan ons weten dat je mee wil doen en schrijf je in bij de balie.


Bedrijfsfitness Nederland in samenwerking met de Loods!

Je weet waarschijnlijk al wel dat sporten goed voor je is. Je wordt er fit en vitaal van, je weerstand neemt toe en dat geeft weer een boost aan je algehele welbevinden. Maar misschien heb je nog niet de juiste sport kunnen vinden, of schrik je terug voor de kosten van een abonnement bij een sportschool. Of je hebt al lang een abonnement, maar je zou daar graag op besparen. In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness iets voor jou. Loods of Fitness is sinds 2023 aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Meer informatie is te vinden op: www.bedrijfsfitnessnederland.nl Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt jouw abonnement!

Nu het leven veel duurder wordt is sporten voor steeds meer mensen een luxe die niet te betalen is. Via het Jeugdfonds Sport & Cultuur kun jij nu (een deel van) de kosten voor jouw sport abonnement bij Loods of Fitness laten vergoeden! Klik hier voor meer info over het Jeugdfonds en kijk hoe zij jouw kind(eren) kunnen helpen om ook te mogen sporten. 

 

Voor meer informatie ga naar: www.jeugdfondssportencultuur.nlNieuw bij Loods of Fitness! 

Vanaf heden verkoopt Loods of Fitness persoonlijke trainings- en voedingsschema's! Heb jij het idee dat je vastloopt in het behalen van jouw doel? Weet je niet welke oefeningen goed aansluiten bij jouw doel(en)? Lukt het afvallen of aankomen niet? Loods of Fitness helpt je graag verder!

 

Onze gediplomeerde personal trainers maken aan de hand van jouw doelen en wensen een schema op maat voor jou, voor een lage prijs! Klik op de button om nu jouw trainingsschema te bestellen!


Loods of Fitness in bezit van Keurmerk Vechtsportautoriteit

De sportschool Loods of Fitness/Cool Gym heeft het Keurmerk Vechtsportautoriteit in ontvangst genomen. De sportschool voldoet aan alle eisen die de Nederlandse Vechtsportautoriteit stelt op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels.

 

Loods of Fitness verzorgt al jaren verschillende lessen in Kickboksen, Muay Thai en Boksen. voor volwassenen en jongeren van alle niveaus. Van onervaren beginners tot (aanstaande) topsporters, ze trainen allemaal in dezelfde zaal, allemaal met hun eigen doel en ambities. “Nu nog mag iedereen zich trainer noemen en ergens een paar boks zakken ophangen en les geven, zonder enig diploma of keurmerk tot ergernis van velen in de vechtsport,” stelt Herbert Dekkers, voorzitter van de Nederlandse Vechtsportautoriteit. Daar willen de vechtsportsector en gemeenten van af. Daarom is het Keurmerk Vechtsportautoriteit in het leven geroepen.

 

De Nederlandse Vechtsportautoriteit is de toezichthoudende organisatie voor het kickboksen, thaiboksen en mixed martial arts (mma) in Nederland. Hierin wordt samengewerkt met de vechtsportbonden en overheden, met steun van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en sportkoepel NOC*NSF.

 Lidmaatschapstest

Is Loods of Fitness de sportschool die bij jou past?

 

Bij Loods of Fitness kun je terecht voor heel veel verschillende lessen en vrij fitness. Muay Thai training, kickboks training, vrij (kracht) fitness, groepslessen, jeugdlessen, bootcamps... wij hebben het allemaal! 

Maar wat is nou het beste voor jouw doelstelling en welk abonnement past daar het beste bij? 

Laat je informeren door onze lidmaatschapstest!