Personal Training bij Loods of Fitness

Voor Personal Training in Bunschoten-Spakenburg zit je bij Loods of Fitness goed! Wij hebben meerdere gediplomeerde personal trainers in ons team die verschillende vormen van Personal Training aanbieden. Of het nou gaat om een stok achter de deur om te gaan trainen of een duidelijke uitleg wat voor jou de juiste voeding is voor je doelstelling, Loods of Fitness kan jou hiermee helpen. 

 

Naast 1 op 1 training is er ook mogelijkheid voor duo Personal training of voor small group training   (maximaal 4 personen.) 

 

Maak een afspraak met ons via onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


Maak nu een afspraak voor meer informatie!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Voedingsadvies

Naast Personal Trainers beschikken wij ook over voedingsadviseurs. Wij bieden voedingsadvies in verschillende vormen. Zo kun je een traject uitstippelen waarin je goed geadviseerd en gemonitord wordt, maar een losse afspraak voor eenmalig persoonlijk advies is ook mogelijk. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden!


Boksen, Kickboksen, Muay Thai Padsen

Deze Personal Training is er voor beginners en gevorderden. Ben je beginner? Dan is de les goed voor uitleg over techniek en dekking. Ben je al gevorderd? Boek dan een personal trainer om helemaal los te gaan op de pads van de trainer. De training kan zelfs in onze eigen ring gegeven worden!