Personal Training bij Loods of Fitness

 

Voor Personal Training in Bunschoten Spakenburg zit je bij Loods of Fitness goed! Wij hebben meerdere gediplomeerde personal trainers in ons team van instructeurs die verschillende vormen van Personal Training aanbieden. Of het nou gaat om een stok achter de deur om te gaan trainen of een duidelijke uitleg wat voor jou de perfecte voeding is voor je doelstelling, Loods of Fitness biedt uitkomst. Naast onze enthousiaste en vriendelijke trainers, bieden wij ook een perfecte sportaccommodatie voor jouw doelstellingen.

 

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende Personal Training die wij aanbieden.

Vraag gerust (vrijblijvend) informatie aan via het formulier onder aan deze pagina zodat wij contact met je op kunnen nemen en de mogelijkheden kunnen uitleggen.


Personal Training aanbieding!

 

Wil jij starten met Personal Training?

Dan hebben wij nu twee mooie aanbiedingen voor jou!

 

Op een contract van 3 maanden met twee Personal Training sessies per week krijg je nu 15% korting

en op een strippenkaart van 10 sessies van 30 minuten krijg je zelfs 20% korting!

 

Maak een vrijblijvende afspraak via het formulier hieronder en dan kunnen we jou helpen je doel te bepalen en te behalen.

 


Maak nu een afspraak voor meer info!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Personal Training

Doelgericht werken aan jouw lichaam. Dat houdt Personal Training in bij Loods of Fitness. Aan de hand van een (gratis) intakegesprek wordt bepaald wat de beste training en leefstijl (voeding, slaap enz) voor jou is. Een traject wordt uitgestippeld en je vorderingen worden nauwlettend in de gaten gehouden door de Personal Trainer. Niks staat jou meer in de weg je doelstelling te halen!


Voedingsadvies

Naast Personal Trainers beschikken wij ook over voedingsadviseurs. Wij bieden voedingsadvies in verschillende vormen. Zo kun je een traject uitstippelen waarin je goed geadviseerd en gemonitord wordt, maar een losse afspraak voor eenmalig persoonlijk advies is ook mogelijk. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden!


Boksen, Kickboksen, Padsen

Deze Personal Training is er voor beginners en gevorderden. Ben je beginner? Dan is de les goed voor uitleg over techniek en dekking. Ben je al gevorderd? Boek dan een personal trainer om helemaal los te gaan op de pads van de trainer. De training kan zelfs in onze eigen ring gegeven worden! Vraag onder aan deze pagina informatie aan als je interesse hebt in pads Personal Training.


1 op 1 Dansles

Door alle dansprogramma's zoals "So you think you can dance" is dansen populairder dan ooit! Onder leiding van gediplomeerd choreograaf Alex Luigjes worden er in De Loods al te gekke danslessen gegeven maar uiteraard is er ook de mogelijkheid voor 1-op-1 danslessen. Vraag onder aan deze pagina vrijblijvend informatie aan als je hier interesse in hebt.


Small Group training

Het voordeel van Personal Training is dat je persoonlijk gecoacht wordt naar jouw doelstelling. Maar wat nou als jij en je vriendinnen/vrienden dezelfde doelstelling hebben? Dan is de Small group personal training misschien iets voor jullie. De kosten worden gedeeld en de les wordt meteen een stuk gezelliger met je vrienden! Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan.


Calisthenics

Calisthenics is uitgegroeid tot een verzamelnaam voor alle oefeningen die worden uitgevoerd met het eigen lichaamsgewicht of in combinatie met minimale apparatuur. Het doel van calisthenics is een krachtig en lenig lichaam opbouwen. Deze training is ook 1-op-1 te krijgen in de vorm van Personal Training. Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan.