Trainingsschema 4-6 weken

 

Wij bieden trainingsschema's voor allerlei verschillende doeleinden. Dit kan voor spiergroei, kracht, cardio, etc. maar ook voor boksen, Muay Thai en kickboxen. Aan de hand van een telefoongesprek nemen wij graag door welke wensen jij hebt zodat we het schema zo persoonlijk mogelijk kunnen maken, voor jou. Maar je bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons in de Loods voor een persoonlijk gesprek!

 

Wij raden aan om een trainingsschema niet langer dan 4-6 weken te gebruiken. Door niet te lang hetzelfde trainingsschema te gebruiken zorg je ervoor dat je spieren niet gewend raken aan de oefeningen en kun je er voor zorgen dat je de meeste progressie kan boeken. 

1 los trainingsschema
€ 49,99

€ 29,99


Voedingsschema's 10 weken

Tien weken lang voedingsschema's.

 

Wij bieden voedingsschema's voor allerlei verschillende doeleinden. Dit kan voor afvallen, aankomen en alles er tussenin! Aan de hand van een telefoongesprek nemen wij graag door welke wensen jij hebt zodat we het schema zo persoonlijk mogelijk kunnen maken, voor jou. Maar je bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons in de Loods voor een persoonlijk gesprek!

 

Wij raden aan om elke week het voedingsschema dat je van ons ontvangt goed te gebruiken en je er streng aan te houden. Een gevarieerd dieet dat past bij jouw doel helpt jou effectiever en efficiënter jouw doelen te bereiken.

1 los trainingsschema

€ 75,00


Trainingsschema + online coaching

Trainingsschema + online coaching.

 

Naast een trainingsschema ontvang je ook 6 weken lang 2 digitale/telefonische contact momenten per week waarbij één van onze gediplomeerde personal trainers jouw vragen beantwoordt en je verder helpt bij je techniek d.m.v. tips en tricks!

€ 250,00