Kinderfeestjes bij Loods of Fitness

Vier uw kinderpartijtje bij Loods of Fitness Bunschoten! Wilt u een kinderfeestje organiseren waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen terwijl u rustig een bakje koffie kan drinken? Loods of Fitness biedt uitkomst! Een uur lang sporten samen met je vriendjes of vriendinnetjes. Wij bieden kinderfeestjes in verschillende sporten aan.

 

Van toepassing op de kinderfeestjes: 

  • Duur 1,5 uur waarvan 1 uur sportactiviteit
  • Minimaal 8 kinderen (minder deelnemers mag, minimale betaling is dan 8 kids)
  • Minimaal een week van tevoren reserveren (via de website)
  • Kosten bedragen €7,50 per kind.
    Prijs is inclusief instructeur, sportmaterialen, drankje vooraf en achteraf.

Wij snappen dat een kinderfeestje wel een feestje moet zijn dus bij elk kinderfeestje staat lol en gezelligheid voorop. Wilt u vrijblijvend informatie over een kinderpartijtje bij Loods of Fitness?


Boksen

Leer samen met je vriendjes of vriendinnetjes de beginselen van het boksen. Ga helemaal los op de bokszak of oefen een bokscombinatie met een maatje. Na een les zweten krijg de jarige job ook nog de kans zichzelf te bewijzen in onze eigen boksring! Door onze ervaren instructeurs worden de kinderen goed begeleid en zullen ze aan het einde moe en tevreden naar huis toe gaan!

Kinderfeestje boksen kan vanaf 6 jaar.Jeugd Bootcamp

Willen uw kinderen net zo sporten als volwassenen? Dat is ook mogelijk! In een bootcamp parcours van 20 oefeningen komen alle oefeningen 2 keer terug. De kinderen worden op deze manier goed uitgeput en kunnen moe maar tevreden terug naar huis!

Uiteraard wordt het niveau van de oefeningen aangepast naar het niveau van de kids. Bootcamp kinderfeestje kan vanaf 6 jaar.Heeft u interesse in een kinderfeestje bij De Loods? 

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

 

Let op: een kinderfeestje wordt (na een aanvraag) door De Loods per mail bevestigd.
Wij kunnen het feestje pas bevestiging nadat wij de beschikbaarheid van de instructeur gecheckt hebben op het door u aangegeven tijdstip. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.