Fitness

Bij Loods of Fitness kan je gebruik maken van een ruim aanbod aan fitness en cardio apparaten. Zowel voor functional fitness als echte krachttraining hebben wij de juiste apparatuur in huis. Denk hierbij aan meerdere:

  • Squat rekken
  • Borstapparaten 
  • Lateral pull machines
  • Cardio apparaten zoals onze loopbanden en Air Assault fietsen.

Dus of je nou lekker wil knallen op legday met ons 45 graden leg press (1000 kilo(!!) belastbaar) of je borst wil trainen met de chest press machine, bij Loods is everyday Fitness day!

 

Heb je vragen over bepaalde machines of oefeningen, stel ze dan gerust aan onze fitness experts die dagelijks rondlopen in de fitness ruimte. Kom snel kijken bij Loods of Fitness en ervaar zelf de ruimte en uitgebreide fitness mogelijkheden.


Personal Training

Voor Personal Training in Bunschoten-Spakenburg zit je bij Loods of Fitness goed! Wij hebben meerdere gediplomeerde personal trainers in ons team die verschillende vormen van Personal Training aanbieden. Of het nou gaat om een stok achter de deur om te gaan trainen of een duidelijke uitleg wat voor jou de perfecte voeding is voor je doelstelling, Loods of Fitness biedt uitkomst. Naast onze enthousiaste en vriendelijke trainers, bieden wij ook een perfecte sportaccommodatie voor jouw doelstellingen.


PUMP

Ook al is De Loods 850m2 groot, voor de PUMP! les is maar een kleine ruimte nodig omdat je maar weinig materialen gebruikt. Je hebt namelijk alleen een stang, een matje, gewichtjes en een step nodig. Het voordeel van zo weinig materialen is dat je op een hoog tempo je oefeningen kunt uitvoeren.

Niet de hele tijd je schijven veranderen, maar gewoon meerdere oefeningen achter elkaar met hetzelfde gewicht. De oefeningen zijn voor het hele lichaam waarin zowel conditie als kracht een grote rol spelen.


Jam Dance

Loods of Fitness biedt swingende latin, hiphop en house danslessen voor volwassenen. Een uur dansen in de stijl van aerobic. Dit houdt in dat de muziek een uur lang niet uit gaat en je non stop aan het dansen bent. 

 

"Duurde dit echt een uur??" is een veel gehoorde vraag aan het eind van onze dansles. Vanaf het moment dat de muziek start tot het moment dat de cooling down afgelopen is, word je meegenomen op swingende muziek en laat je alle stress varen. Lachen en sporten gaat prima samen in de dansles met vette moves van dansinstructrice Joni.