Bokszak conditietraining!

De nieuwe intensieve les bij Loods of Fitness. Zoek de grens van je conditie op in deze pittige training. Een mix van individueel boksen op de zak en kracht/conditie oefeningen die ervoor zorgen dat jij met een voldaan gevoel naar huis kan! 

Bootcamp in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Thaiboksen

Bij Loods of Fitness wordt, als een van de weinige scholen in Nederland, gediplomeerd les gegeven in het Muay-thai, compleet met gebruik van elleboog- en knietechnieken. Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan alle aspecten van het Muay Thai.

Thaiboksen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Kickboksen Jeugd

Super gave kids lessen onder leiding van enthousiaste en vriendelijke trainers. Er zijn trainingen voor zowel recreanten als voor wedstrijdvechters. De trainingen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk: onafhankelijk van de conditie, geslacht of niveau.

Kickboksen voor kinderen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Boksen

Boksen is van alle tijden en wordt bij Loods of Fitness dus ook volop aangeboden. Wij beschikken over 12 bokszakken waar met maximaal 24 mannen en/of vrouwen in een actieve en energieke les de conditie en techniek op de proef worden gesteld.

Bokslessen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Kickboksen

Kickboksen is één van de sporten die Coolgym heeft meegenomen naar De Loods. Op onze grote judomat geven we gemixte lessen, kickboksen jeugd en lessen speciaal voor dames. Kickboksen is er meerdere keren per week waarin je op eigen niveau kunt trainen.

Kickboks lessen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg