Muay Thai

Muay Thai bij Loods of Fitness in Bunschoten Spakenburg

In de blauwe hoek onze MUAY THAI TRAINER DANIEL VAN CORLER IN ACTIE OP TV SHOW MAX MUAY THAI


Bij Loods of Fitness wordt als een van de weinige scholen in Nederland, gediplomeerd les gegeven in het Muay Thai, compleet met gebruik van elleboog, knie en clinch technieken. 

 

Onze trainer Daniel heeft jarenlange ervaring opgedaan in een Muay Thai gym in het Noorden van Thailand waar hij dagelijks trainingen heeft gegeven, kampioenen heeft getraind en zelf ook wedstrijden heeft gevochten. Wil je het echte Muay Thai leren? Dan zit je bij de Loods dus goed!

 

Wat kan je verwachten? Er wordt tijdens de les gewerkt aan techniek, conditie, kracht, controle, explosiviteit en mentaliteit. In onze lessen vertaalt zich dat in techniek-, pads- en zak training. Voor wie wil is er ook de mogelijkheid om te sparren. Daardoor is elke les weer een nieuwe uitdaging.


De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn trainingen voor zowel beginners, gevorderden en wedstrijdvechters.

 

Ben je nog nieuw in Muay Thai? Kom dan naar de Muay Thai starter les op vrijdagavond om 19:00 uur. Vanuit daar kan je instromen in de rest van de Muay Thai lessen die bij ons op het rooster staan.


Loods of Fitness. 850m² Sportloods aan de rand van Bunschoten.