TRX Trainingen

TRX Trainingen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg

Elke ochtend is er bij Loods of Fitness de mogelijkheid onder begeleiding van onze trainer een TRX training te krijgen. We hangen de TRX op en de les kan beginnen. Zo simpel werken de TRX lessen waar maximaal 6 tot 8 mensen aan mee kunnen doen.

 

Hoe zwaar de oefening wordt bepaalt de gebruiker zelf door simpelweg zijn/haar lichaamspositie aan te passen. Hierdoor voegt u meer or minder weerstand toe en heeft u zelf de controle over hoe hoog u de lat legt met elke oefening. Er is dus geen excuus om de oefening niet af te maken.

 

De oefeningen komen overeen met het natuurlijk bewegingspatroon en stimuleren daardoor een verbetering van de houding en het bewegingspatroon in het dagelijks leven. Suspension Training is voor een zeer brede doelgroep geschikt en biedt een effectief trainingsprogramma dat op elk gewenst fitnessniveau kan worden toegepast. Met talloze functionele oefeningen zijn de mogelijkheden oneindig.

Gratis dagpas?

Kom een dag gratis sporten bij Loods of Fitness!

 

Wie bieden iedereen de kans een dag gratis te komen trainen bij Loods of Fitness. Op deze dag mag je aan alle lessen meedoen die wij aanbieden.
Je hoeft je hiervoor niet op te geven. Wel vragen we je iets eerder aanwezig te zijn zodat we je even kunnen rondleiden.

 

Heb je toch een vraag over deze les?
Stel hem dan via onderstaand formulier en wij zullen je zo snel mogelijk antwoorden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Foto's
Loods of Fitness. 850m² Sportloods aan de rand van Bunschoten.