Het ruime sportaanbod van Loods of Fitness

Klik op een van de knoppen hieronder om specifieke categorieën te zien. 


Kracht/Cardio Fitness

Fitness bieden wij in vele vormen. Wij beschikken over krachtapparaten, cardio toestellen (o.a. loopbanden), dumbells tot 50(!) KG en heel veel los materiaal dat in De Loods ligt. Bij Loods of Fitness mag je met alle sport attributen trainen die je vindt dus kom langs en kijk welke materialen jij vandaag gaat oppakken. ;)

Kracht en cardio fitness in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Personal Training

Het Nieuwe Sporten van Loods of Fitness gaat net iets verder. Al onze instructeurs zijn namelijk geschoold personal trainer. Zo hebben wij voor iedereen een passende manier van trainen die je met jouw eigen doelstelling kan helpen.

Personal Training in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Bokszak conditietraining

De nieuwe intensieve les bij Loods of Fitness. Zoek de grens van je conditie op in deze pittige training. Een mix van individueel boksen op de zak en kracht/conditie oefeningen.  

Bootcamp in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Fitness circuit / Bootcamp binnen

Dezelfde oefeningen als buiten maar dan binnen! Geen regen, geen wind en toch trainen met materialen die je bij bootcamp in de buitenlucht tegenkomt! Dat kan bij De Loods in ons Indoor Bootcamp Circuit!

Bootcamp in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Muay Thai / Thaiboksen

Bij Loods of Fitness wordt, als een van de weinige scholen in Nederland, gediplomeerd les gegeven in het Muay-thai, compleet met gebruik van elleboog- en knietechnieken. Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan alle aspecten van het Muay-thai.

Thaiboksen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Kickboksen Jeugd

Super gave kids lessen onder leiding van enthousiaste en vriendelijke trainers. Er zijn trainingen voor zowel recreanten als voor wedstrijdvechters. De trainingen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk: onafhankelijk van de conditie, geslacht of niveau.

Kickboksen voor kinderen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) is een krijgskunst die zich richt op grappling met de nadruk op grondgevechten. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat een aanvaller zo snel mogelijk "afklopt". De BJJ-lessen worden verzorgd door United Fighters. Dit trainers-collectief is opgericht door BJJ'ers met wedstrijdervaring en zij hebben als doel om andere vechters klaar te stomen voor wedstrijden. 

Bootcamp in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Jeugd fitness

Fitness zoals volwassenen maar dan voor kids. Met onze indoor bootcamp is het mogelijk! De bootcamp bestaat uit 2 rondes van 20 oefeningen waar jongeren van 10 t/m 15 jaar aan deel kunnen nemen. Omdat de kids nog te jong zijn voor het vrije fitness tussen alle volwassenen, is deze les een perfecte opstap naar het vrije trainen.

Kickboksen voor kinderen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Boksen

Boksen is van alle tijden en wordt bij Loods of Fitness dus ook volop aangeboden. Wij beschikken over 12 bokszakken waar met maximaal 24 mannen en/of vrouwen in een actieve en energieke les de conditie en techniek op de proef worden gesteld.

Bokslessen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Kickboxing (Dutch Style)

Kickboksen is één van de sporten die Coolgym heeft meegenomen naar De Loods. Op onze grote judomat geven we gemixte lessen, kickboksen jeugd en lessen speciaal voor dames. Kickboksen is er meerdere keren per week waarin je op eigen niveau kunt trainen.

Kickboks lessen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


PUMP

Ook al is De Loods 850m2 groot, voor de PUMP! les is maar een kleine ruimte nodig omdat je maar weinig materialen gebruikt. Je hebt namelijk alleen een stang, een matje, gewichtjes en een step nodig. Het voordeel van zo weinig materialen is dat je op een hoog tempo je oefeningen kunt uitvoeren.

Pump in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


MMA (Stand up)

Mixed martial arts (Engels voor: gemengde gevechtskunsten), meestal afgekort tot MMA, is een vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten (en vechtsporten) zoals worstelen (grappling), judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen en jiujitsu.

Braziliaans Jiu Jitsu in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Functional Fitness

Functional fitness bieden wij aan in ons indoor bootcamp circuit en dmv alle losse materialen die door de hele hal liggen. Zet je lichaam volledig aan het werk door te trainen met materialen ipv apparaten!

Functional Fitness in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Jam Dance

Loods of Fitness biedt danslessen voor jongeren en volwassenen. Strakke Hip Hop lessen voor kids tot 16 jaar en swingende latin, hiphop, house danslessen voor volwassenen. Een uur dansen in de stijl van aerobic. Dit houdt in dat de muziek een uur lang niet uit gaat en je non stop aan het dansen bent.

Streetdance volwassenen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Small Group Training

De naam zegt het al. Trainen in kleine groepen van maximaal 4 personen. Elke ochtend is er een mogelijkheid onder begeleiding van onze trainer een small group training te krijgen.

Small Group trainingen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Kickboksen Dames

Kickboksen wordt vaak gezien als een echte mannensport. Gelukkig ervaren de dames van Loods of Fitness dit anders in hun eigen dames kickboks uurtje. Techniek, conditie en spel elementen maken deze les erg toegankelijk voor dames die graag pit in hun lessen zien.

Kickboksen dames in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg


Gratis wegen

Als je net gaat sporten heb je een doelstelling. Om deze doelstelling zo goed mogelijk na te streven is het noodzakelijk te weten waar je nu staat. Bij Loods of Fitness mag je 2 keer per maand een meting laten uitvoeren.

Gewichts advies in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg