Kickboks jeugd lessen in Bunschoten bij Loods of Fitness Bunschoten Spakenburg

Judo jeugd en Tuimel judo in Bunschoten!

 

Tuimel-judo is judo voor peuters van 3 t/m 5 jaar.

Voor deze leeftijdsgroep heeft Loods Of Fitness speciale lessen opgezet, waarin bewegen en verbetering van motoriek en coördinatievermogen centraal staan. De kinderen in deze leeftijdsgroep kunnen zich vooral helemaal uitleven en veel plezier maken. Want plezier en bewegen staat voorop bij deze groep.

 

In de les komen o.a.; rennen, kruipen, hinkelen, val breken en op een speelse manier samenspelen in duo’s voor! In de lessen leren de kinderen de beginselen van Judo! De lessen Tuimel-Judo duren 45 min. Wij geven ook clincs Tuimel-Judo op Peuterspeelzalen en Buitenschoolse opvang.

 

Jeugd-Judo voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar is ideaal voor de lichaamsontwikkeling van opgroeiende kinderen. De basisvormen van bewegen, trekken, duwen, dragen, tillen en rollen zijn oefeningen die het judo veelzijdig en intensief maakt. Bij judo is er een vanzelfsprekende discipline, zijn er duidelijke regels en draagt men verantwoordelijkheid voor elkaar. Met judo bouwen kinderen zelfvertrouwen op en kunnen ze hun energie lekker kwijt.
De lessen Jeugd-judo duren 60 min.

 

U bent welkom met uw kind voor een gratis proefles!
Check hieronder het lesrooster voor de tijden van de lessen.

Iedereen geslaagd bij het jeugd Judo examen van 24 september 2020!

Gratis dagpas?

Kom een dag gratis sporten bij Loods of Fitness!

 

Wie bieden iedereen de kans een dag gratis te komen trainen bij Loods of Fitness. Op deze dag mag je aan alle lessen meedoen die wij aanbieden.
Je hoeft je hiervoor niet op te geven. Wel vragen we je iets eerder aanwezig te zijn zodat we je even kunnen rondleiden.

 

Heb je toch een vraag over deze les?
Stel hem dan via onderstaand formulier en wij zullen je zo snel mogelijk antwoorden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Loods of Fitness. 850m² Sportloods aan de rand van Bunschoten.