Alle updates over het Corona-virus met betrekking tot Loods of Fitness


Update 24-03-'20

Hierbij een corona update ivm de aangepaste & nieuwe maatregelen die gister zijn vrijgegeven. Bij deze maatregelen is er niets veranderd voor sportscholen. De datum die gehandhaafd wordt is ook niet gewijzigd, dit is nog steeds 6 april!

 

Wij willen je dus vragen om ons besluit in de eerste week van april af te wachten omdat er zoals gezegd niets is veranderd voor sportcentra. Wij hopen, in welke vorm dan ook, 6 april de sportschool gewoon weer open te stellen voor publiek.

Wij houden je op de hoogte mochten er maatregelen veranderen. Tot wij weer open zijn, lenen wij ons materiaal uit zodat jij thuis verder kunt trainen.


Thuis sporten met onze materialen!

Vanwege de sluiting van alle sportscholen ivm het Corona-virus zijn wij begonnen met het uitlenen van onze materialen aan leden. Zo kan iedereen thuis actief blijven ondanks de sluiting van De Loods. Volg onze online lessen!

Omdat de sportscholen in ieder geval tot 6 april gesloten zijn gaan wij over op het opnemen van lessen zodat jullie deze thuis op elk gewenst moment kunnen volgen! Zo kunnen wij lessen verzorgen en kunnen jullie als klanten thuis actief blijven in deze rare tijden. Daarom lenen wij ook spullen uit! Zo kun jij alles optimaal meedoen thuis. 

Vergeet natuurlijk niet te abonneren om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video's!