Alle updates over het Corona-virus met betrekking tot Loods of Fitness


Laatste update: 22-04-2020 om 22.00 uur.

Op last van de overheid en het RIVM moeten wij helaas gesloten blijven tot in ieder geval eind mei 2020. Blijf onze website en social media in de gaten houden zodat je als eerste op de hoogte bent!

 

Wij hebben naar al onze leden een mail gestuurd met informatie over onze omgang met het Corona-virus en de compensatie van de contributie. Heb jij deze mail nog niet gehad of heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@loodsoffitness.nl.

 

Vriendelijke groet, blijf gezond en hopelijk tot snel!

 

Team Loods of Fitness.


Ruil je geleende materialen in!

Onze leenactie was een groot succes en De Loods is nu zo goed als leeg. Wij hebben gelukkig een hoop leden kunnen helpen maar er zijn ook een hoop leden die achter het net hebben gevist. Daarom gaan wij nu een inruilactie organiseren. 

 

Vanaf vandaag moeten de leden hun geleende spullen inleveren en zodra (bijna) alles weer terug is gaan wij weer beginnen met het uitlenen van spullen. (Na grondig schoonmaken uiteraard!). Zo kunnen de mensen die niks hebben kunnen lenen ook thuis sporten en kunnen de mensen die al wel spullen hebben geleend andere materialen meenemen om de training afwisselend te houden. De materialen kunnen de hele week tussen 10.00 en 14.00 ingeleverd worden. Wij hopen op jullie medewerking en we zien jullie begin volgende week zodat we snel weer kunnen uitlenen!


Tweede ronde uitleenactie!

Lieve mensen, wij hebben weer veel spullen teruggekregen en nu kunnen wij weer gaan beginnen met het uitlenen van onze sportmaterialen. Elke werkdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur kan je langskomen om spullen mee te nemen. Wij hebben onder andere weer dumbells, trapkussens, TRX'en en PUMP-stangen met schijven.Volg onze online lessen!

Omdat de sportscholen in ieder geval tot 28 april gesloten zijn gaan wij over op het opnemen van lessen zodat jullie deze thuis op elk gewenst moment kunnen volgen! Zo kunnen wij lessen verzorgen en kunnen jullie als klanten thuis actief blijven in deze rare tijden. Daarom lenen wij ook spullen uit! Zo kun jij alles optimaal meedoen thuis.

Vergeet natuurlijk niet te abonneren om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video's! 

Thuis sporten met onze materialen!

Vanwege de sluiting van alle sportscholen ivm het Corona-virus zijn wij begonnen met het uitlenen van onze materialen aan leden. Zo kan iedereen thuis actief blijven ondanks de sluiting van De Loods. Ondertussen bij Loods of Fitness

Ondanks de sluiting wordt er bij Loods of Fitness hard gewerkt om er voor te zorgen dat alles er spic en span uitziet zodra we weer open mogen! Er is een hoop geverfd, de spiegels hangen nu boven de mat, er staat een nieuwe waterkoeler en we zijn nog lang niet klaar! 

 

Zo biedt deze rare tijd toch mogelijkheden om ervoor te zorgen dat er een hoop verbeterd kan worden voor jullie!